Textile Guard Pro 500 ml

Spray

Varenr:120692
105721
199,-
-+
10+ på lager
  • 3Butikk, Parkveien
  • 1Butikk, Sandvika
  • 10+Hovedlager
  • 0Rud 2

Fibertec sin beste impregnering av GORE-TEX®-produkter

 

 

Fibertec Textile Guartd Pro har en spesielt sterk vann-, smuss- og oljeavvisende effekt samtidig som den ikke ødelegger pusteevnen til vantette og pustende tekstiler. Spray-pumpen gjør det spesielt lett å påføre der du trengr det. Vi anbefaler denne spesielt til alle GORE-TEX®-produkter og andre tekstiler med membran eller coating. Textile Guard Pro er vannbasert og inneholder ikke PFOS, PFOA eller mikroplast. Impregneringen er svært konsentrert og økonomisk; innholdet rekker til 4-5 plagg. Flasken er laget av 100% resirkulert plast og Textile Guard Pro kommer også i en miljøvennlig refill-pose til neste gang du skal gjøre innkjøp av impregnering. Produktet er vegansk.

 

 

Innhold: 500 ml

Brukes på: Vanntette/vannavvisende og pustende funksjonelle klær med membran eller belegg (f.eks. Gore-Tex, Sympatex, Hyvent, Drilite. Dermizax, etc).

Tips: Primært er impregneringen noe du ønsker å legge på utsiden av plagget ditt for å beskytte mot vann og smuss. Men spray også gjerne litt på innsiden av nakke/krage-området på jakken, et område som ofte utsettes for mye fett, svette, hårprodukter etc som kan svekke jakken over tid for å beskytte membranet og øke levetiden på jakken din.