Arctic Bedding SL

Blue/orange

Varenr:104734
40889 40889
999,-
-+
2 på lager
  • 1Butikk, Parkveien
  • 0Butikk, Sandvika
  • 1Hovedlager
  • 0Rud 2

Arctic Bedding SL er en tynnere og lettere, smart bag for transport av sovepose og underlag på pulk. Dessuten en deilig sofa å sitte på!

 

Arctic Bedding ble designet av Sjur Mørdre etter diverse turer i polare strøk. Den gjør det mulig å ha sovepose og liggeunderlag ferdig utrullet og oppblåst på toppen av pulken. Og det er rom for omtrent alt annet som skal inn i teltet - som skiftetøy, kokeutstyr og andre gadgets. Så straks teltet er satt opp, kan man hive inn beddingen, og alt er stort sett med inn i dette ene kolli.

Arctic Bedding har form som en madrass - med toveis glidelås på tre sider. På toppen er det en stor lomme til å stuffe bort dunjakke, samt en fiffig løsning med 2 eller 3 mindre lommer der det er plass til termos, mat eller annet man trenger fort. Lommene er sikret med en felles glidelås. Arctic Bedding HD kommer i 2 størrelser, der STD passer til smale underlag (55 cm x 185 cm). XL er beregnet på de lange og brede underlagene. (65 cm x 195 cm). STD har 2 små lommer på toppen, mens XL har tre.

Fest beddingen øverst på pulken, så har du en fin sofa å sitte på i pausene. Arctic Bedding er laget for lange kalde turer, men egner seg ypperlig på dagsturer der kos og god sittekomfort er del av turen.

 

- Vekt: STD: 580 g og XL: 740 g