Textile Guard Pro 500 ml

Refill

Varenr:120693
105725
149,-
-+
10+ på lager
  • 0Butikk, Parkveien
  • 0Butikk, Sandvika
  • 10+Hovedlager
  • 0Rud 2

Fibertec sin beste impregnering av GORE-TEX®-produkter, nå også i refill pack

 

 

 

Fibertec Textile Guartd Pro har en spesielt sterk vann-, smuss- og oljeavvisende effekt samtidig som den ikke ødelegger pusteevnen til vantette og pustende tekstiler. Spar miljøet for avfall og velg refill dersom du før har kjøpt imregneringen på pumpeflaske. Vi anbefaler denne spesielt til alle GORE-TEX®-produkter og andre tekstiler med membran eller coating. Textile Guard Pro er vannbasert og inneholder ikke PFOS, PFOA eller mikroplast. Impregneringen er svært konsentrert og økonomisk; innholdet rekker til 4-5 plagg. Flasken er laget av 100% resirkulert plast og Textile Guard Pro kommer også i en miljøvennlig refill-pose til neste gang du skal gjøre innkjøp av impregnering. Produktet er vegansk.

 

 

 

 

Innhold: 500 ml

Pakning: Refill

Brukes på: Vanntette/vannavvisende og pustende funksjonelle klær med membran eller belegg (f.eks. Gore-Tex, Sympatex, Hyvent, Drilite. Dermizax, etc).

Tips: Primært er impregneringen noe du ønsker å legge på utsiden av plagget ditt for å beskytte mot vann og smuss. Men spray også gjerne litt på innsiden av nakke/krage-området på jakken, et område som ofte utsettes for mye fett, svette, hårprodukter etc som kan svekke jakken over tid for å beskytte membranet og øke levetiden på jakken din.