Dragon Cam Set

Size 00 - 1

Varenr:100249
22949
3 349,-
-+
10+ på lager
  • 2Butikk, Parkveien
  • 2Butikk, Sandvika
  • 10+Hovedlager
  • 0Rud 2

3 pack med DMM´s nyeste kamkiler med patentert TripleGrip kamteknologi

 

DMM´s sin revolusjonerende TripleGrip teknologi sørger for økt friksjon mellom kontaktflaten til kammene og steinen. Denne økte friksjonen øker festestyrke og reduserer vandring betraktelig.

 

Den store forskjellen mellom DMM´s tidligere Dragon kammer og Dragon 2 er at anodiseringen er slipt ned og fått et innfrest TripleGrip mønster. Dette øker kontaktflaten og antall "bitende" frinksjonsvinkler.

 

Denne nye overflaten er også stivere noe som gjør den mer motstandsdyktig mot deformasjon. Alle disse endringene sørger for at du får gode og sikre plasseringer uansett steintype.

 

Når det gjelder håndtering og brukervennlighet er Dragon 2 en sann åpenbaring. Mye av den gode følelsen ligger i det patenterte tommelgrepet. Grepet og "trigger"-kombinasjonen sitter perfekt i hånden. Selv når du er helt pumpet, med vinterhansker, fungerer den som en drøm. Den uttrekkbare 8mm Dyneema slyngen betyr at du bare trenger en karabiner for hver plassering (ikke et helt slyngesett), nok en betydelig vektbesparelse.

 

DMM har nok en gang innovert markedet med å tenke sikkerhet, funksjon, styrke og allsidighet.

 

Størrelser i pakke: 00, 0 og 1 (3 stk total)