Vi samarbeider tett med noen av landets mest respekterte firmaer som tilbyr guiding, turer, kurs og rutesetting på kryss av våre varemerker. Under finner du noen av våre samarbeidspartere og produkter de tilbyr.

Bre og Fjell AS har spesialisert seg på kurs og føring innen fjellsport i Norge og Alpene. De består av aktive fjellførere, de fleste profesjonelle IFMGA tindevegledere, bosatt i Sogn, Jølster, Stryn, Bergen, Trondheim og Kvaløya/Tromsø.

Bre og Fjell arrangerer både turer og kurs innen klatring, ski og skred, bre, isklatring og tilrettelagte workshops. Vi anbefaler alle som er opptatt av topptur og frikjøring å være med på NF-grunnkurs i skred. Bre og Fjell gir deg ikke bare kompetanse til å ferdes i fjellet trygt, men også minner for livet! Anbefales!!!

Mer info og kontakt: http://breogfjell.no

Getchaclimb betyr å gi alt, og være villig til å ofre det som skal til for å komme opp! De kunne ikke kommet på et bedre navn på det de ønsker å oppnå; nemlig å løfte nivået både på rutesetting og klatrere i Norge.

Getchaclimb består av to personer; Kenneth Elvegård og Martin Mobråten. De tilbyr rutesetting, og kurs innen rutesetting, teknikk og treningsveiledning. Deres visjon er at kombinasjonen av rutesetting, kurs og treningsoppfølging sammen vil kunne hjelpe til å løfte det lokale klatremiljøet mer enn de enkelte delene hver for seg, men hvis det er ønskelig med f.eks kun rutesetting kan dette også la seg gjøre.

Kenneth Elvegård og Martin Mobråten er to av norges sterkeste klatrere med gode pedagogiske evner. Getchaclimb er allerede veldig ettertraktet som rutesettere og kursholdere innen sportsklatring og buldring.

Mer info og kontakt: http://www.getchaclimb.com

  Høyden levere tjenester for entreprenører, eiendomsutviklerer og -forvaltere, borettslag, samt kraft og offshoreindustrien. Disse gutta kan arbeid og sikring i Høyden.

  Høyden leverer en rekke tjenester innenfor tilkomstteknikk og er driftet av profersjonelle klatrere.

  For mer informasjon besøk: www.hoyden.no

  Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

  Org.nr: 953682397

  Utviklet av RED RABBITS AS