Portopriser

Servicepakke: kr. 140,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 450,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svalbard: Kontakt Longyear 78, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 350,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Kryos

Kryos er den varmeste modellen i Extreme Alpine serien. Beregnet på vinteralpinisme. Comfort limit: -18 C

Vekt:1225g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 7 999,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

Utviklet spesielt for klatrere og alpinister som vil ha minimal vekt og pakkstørrelse med maksimalt med varme og beskyttelse. En nyutviklet avansert kammerkonstruksjon og fyllmetode med et nytt Drilite Loft Xero ytterstoff gjør at disse posene er skreddersydd til alpine eventyr.

Drilite Loft Xero har en 1500mm vannsøyle, men veier kun 28g/m2. Dette er et av de letteste vannavstøtende materialene i verden.

Extreme Alpine serien er konstruert gjennomgående i 14:7cm Trapezoid kammerkonstruksjon. I tillegg brukes EXL systemet med stretchsydde sømmer i over og underdel for å maksimerer loft og reduserer dødt luftrom rundt kroppen. Kombinasjonen gir ekstrem varme og komfort i minimal vekt og pakkstørrelse.

Som på Extreme Expedition serien bruker også Extreme Alpine serien V-block kammerer får å minimerer varmetap gjennom sideveggene. Serien bruker også 6 individuelle kammere i fotenden og 7 i hetten for å gi maksimal effekt, beskyttelse og varme.

Kryos er den varmeste modellen i Extreme Alpine serien. Beregnet på vinteralpinisme. Comfort limit: -18 C

Kryos er fylt 743 gram med 800+ fillpower gåsedun med en totalvekt på kun 1225g. Valget av materialer, konstruksjon og fyll gjør denne posen perfekt til alpin klatring på vinteren. Ytterstoffet tåler tøff behandling, har en høy vannsøyle og puster veldig bra. PU coatingen gjør at posen uten problem tåler en hyllebivy under åpen himmel. Drilite Loft Xero er helt vindtett og ekstremt vannavstøtende.

Posen har en relativt smal passform og går under ME´s Alpine fit, men pga EXL systemet innvendig føles ikke posen trang.

Det nye nakkekragen med magnetisk Lode Lock gir en enorm komfort og enkel bruk. Innstramming fra innsiden av posen og myk tett lukking rundt halsen uten at du kjenner strammesnor. Topp og bunn på hetten kan også justeres individuelt noe som gir en god mulighet til å justere lukking og isolasjonsbehov.

Avstiving langs hele kammeret bak glidelås sørger for at slider ikke setter seg fast. Posen leveres med oppbevaringstrekk og vanntett pakkpose med rullelukking.

Vekt: 1225g

Comfort Limit: - 18 C

Extreme : -39 C

Fyllvekt: 743g

Fillpower: 800+ FP Russisk Gåsedun

Pakkstørrelse: 29 x 25 x 23 cm

Downcodex: Ja

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS