Portopriser

Servicepakke: kr. 140,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 450,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svalbard: Kontakt Longyear 78, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 350,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Spectre WindStopper Pant Updated

Oppdatert utgave av toppturbuksen som vant Gear of the Year 2017 i Backcountry Skiing Canada.

Vekt:760g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 3 499,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

Spectre Pant bruker WINDSTOPPER® Soft Shell i hele buksen for å gi den beste beskyttelsen mot vind og vær. Dette gjør at de egner seg veldig bra til bruk i høyfjellet.

Modellen har en god artikulering noe som gir en god bevegelighet og komfortabel følelse. Bredden er økt rund lår og under kneet så buksen passer alle alpinstøvler, telemark- og randostøvler.

Denne modellen bruker en avtagbar snøgamasj i 175g Exolite softshell. Denne tørker ekstremt lett sitter godt rundt støvel. Ankeldel har også en kile som kan utvides dersom har helt enorme støvler.

Buksen blir levert både med belte og seler. Selene er avtagbare.

Spectre Pant har to luftelommer på lårene for ekstra ventilering på oppturen. Denne ventileringslommen har også en intern lomme Sender/Mottager for de som vil slippe bæring i sele.

Buksen har store Dyneema forsterkninger på innsiden av ankel og rundt legg for beskyttelse mot stålkanter og stegjern. (feil på bilde) Dyneema er sterkere og lettere enn Cordura og Kevlar og tåler også UV-enda bedre. Noe som gjør at styrken i stoffet holder år etter år.

Dette er en toppturbukse for de som vil ha en modell som er varmere, puster bedre og er mer komfortabel enn GoreTex C-knit eller Proshell varianter. WINDSTOPPER® Soft Shell er ikke helt vanntett, men har en høy vannsøyle og egner seg ekstremt bra på vintern og snøforhold. Det brukes ingen teiping på buksen for å beholde mykheten, pusteegenskaper og komfort.

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS