Portopriser

Servicepakke: kr. 140,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 450,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svalbard: Kontakt Longyear 78, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 350,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Diamir Pant NEW

Diamir Pant er en full 3-lags  GORE-TEX® Pro bukse med 80denier forsterkning på hele buksen. Perfekt til frikjørere og skialpinister som jobber hardt i fjellet i søken etter den perfekte linja.

Vekt:720g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 5 499,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

Noe av problemet til de fleste rene skibuksene på markedet er at de ikke er tekniske nok, slitesterke nok eller funksjonell nok for de som ikke baserer seg på heis. Diamir er buksen for de som vil ha en frikjøringsbukse med bevegelsesfriheten til en klatrebukse samt slitestyrken og funksjonaliteten til en ekspedisjonsbukse.

Selv om Diamir pant er mer romslig enn f.eks Tupilak pant er den basert på samme artikulering. Det vil si 3D arrtikulerte soner for optimal bevegelsesfrihet. Buksen har glidelås hele veien på siden av bukseben noe som gjør det lett å ventilere. Bukseselene er satt inn slik at du uanstrengt kan bruke drop-seat funksjon med klatresele på.

Bukseben er forsterket med Dyneema®. Dette beskytter mot kutt og skader fra stålkanter eller stegjern. Dymeema er lettere og mykere enn Kevlar, men tåler ekstremt mye belastning.

Selene er avtagbare dersom du bare ønsker å bruke belte. Buksen har to sidelommer og en lomme lengre nede på låret tilpasset sender/mottaker.

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS