Portopriser

Servicepakke: kr. 95,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 250,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svaldbard: Kontakt Svaldbard Arctic Sport, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 250,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

W's Xero Hooded Jacket

Varm nok til iskalde netter og tidlige morgener samtidig som den er superlett og komprimerbar. Dette er takket være det beste ungarske gåsedunet 850-US fillpower og fjærvekt ytterstoffet He30ripstop. W´s hooded xero jacket er en drøm for vektbevisste som vil ha en varm dunjakke.

Vekt:450g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 3 799,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

W´s Hooded Xero jacket er fylt med 220g med ungarsk gåsedun i 850-US fillpower. Dette er bare 20g mindre enn den oppgraderte Vega Jacket og med samme konstruksjon. Hooded Xero har en gjennomsydd konstruksjon får å redusere vekt og ha best mulig dunkontroll, men det som gjør denne jakken enda mer spesiell er at den bruker samme materialer, He30rs, både utvendig og innvendig. Helium30-ripstop(He30rs) er en 30 denier ripstop-nylon som er slitesterk og har en ultra lett vekt. Fordi stoffet brukes innvendig og utvendig får du enda mer slitestyrke innvendig. Dette er perfekt når du trer dunjakken over skall- eller softshelljakker på stamplass eller på rastepauser. Det gjør også at jakken er mer vannavstøtende innvendig og har en bedre beskyttelse mot vindnedkjøling(windchill-effect) i hard vind.

W´s Xero Hooded Jacket har en lang og atletisk passform og har to lommer utvendig med glidelås lukking samt en lomme innvendig. Hetten er i motsetning til mange andre modeller på markedet hjelmkompatibel og bruker to innstramminger rundt for å få en super tett og varm lukking rundt hodet. Hetten har også et ekstra kammer i front slik at du skal få en behagelig og varm lukking rundt hodet og ansiktet.

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS