Portopriser

Servicepakke: kr. 140,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 450,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svalbard: Kontakt Longyear 78, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 350,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Superflux Jacket

SuperFlux jacket er en ny type syntetisk isolasjon med PolarLoft Featherless fra 3M.

Vekt:520g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 2 899,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

PolarLoft Featherless isolasjon fungerer godt i tørt eller våte forhold. I motsetning til vanlige staple fiber konstruerte jakker, blåses PolarLoft Featherless inn i hvert kammer. Akkurat på samme måte som på dunjakker. Det gjør at du får et spenstig fiber som lofter godt og kan komprimeres enda bedre en tradisjonelle fiberjakker. Pusteevnen økes også betraktelig ettersom fiberet har en lavere tetthet.

Dette gjør Superflux Jacket til en særdeles god isolasjonsjakke på høsten og vinteren. Den kan brukes alene eller under en skalljakke på veldig kalde dager.

På kroppen av jakken er gjennomsydd, mens skuldre og armer har ingen utvendige sømmer for maksimal fukt og regnbeskyttelse samt ekstra slitestyrke. Denne Shoulder Shield konstruksjonen gjør at man får utnyttet ytterstoffet Drilite Lofts 1500mm vannsøyle.

Frontglidelåsen er i YKK Moulded Vislon #5 og er toveis for bruk med klatresele. Jakken har to lommer på siden og en lomme innvendig.

Hetten gir god beskyttelse og passer over klatrehjelm med mindre volum.

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS