Portopriser

Servicepakke: kr. 95,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 250,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svaldbard: Kontakt Svaldbard Arctic Sport, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 250,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Gasherbrum Jacket

Gasherbrum er en ultimat alpin ekspedisjonsjakke for høyfjellsklatring og polarturer.

Vekt:800g

Størrelser:S-XL

Farge

Størrelse

Pris

Kr 6 799,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

Gasherbrum bruker hele 380g med 850-US fillpower ungarsk gåsedun. Hele jakken er sydd i boxwallkonstruksjon får å få de beste varmeegenskapene samtidig som å hindre varmetap på grunn av sterk vind. Jakken bruker som Hooded Xero Jacket samme stoff både utvendig og innvendig. Jakken blir derfor mye mer slitesterk og vannavstøtende innvendig, noe som gjør at den er perfekt å dra over skall eller softshell uten å tenke på slitasje.

Som alle ekspedisjonsmodellene til Mountain Equipmet bruker Gasherbrum jacket EXL system innvendig i ryggen for å øke varmeegenskapene og minimere ekstra "dødt"-luftrom som må varmes opp. EXL er stretchsydde sømmer i lineren som gjør at det blir minimalt med ekstra rom mellom deg og jakken.

Gasherbrum har to utvendige lommer med glidelåslukking og en innvendig meshlomme til vannblære m/slangeholder innvendig i kragen. Dette gjør at du kan sørge for at vannet ikke fryser i -20 og kaldere. Hetten er hjelmkompatibel.

Frontglidlåsen er i en YKK moulded toveis glidelås med en stormklaff for minimalt med varmetap. Denne er også isolert med dun.

Les mer

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS