Portopriser

Servicepakke: kr. 140,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 450,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svalbard: Kontakt Longyear 78, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 350,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Expedition Jacket

Expedition Jacket er vår varmeste modell til høyfjellsekpedisjon og polarturer.

Vekt:1050g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 6 499,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

Utviklet i samarbeid med flere verdensledende guideselskap som spesialiserer seg på turer på høye fjell og lange skiturer. Expedition Jacket er en kompromissløs turjakke for kalde dager. Modellen bruker ful boxwall konstruksjon med "baffle by baffle approach" fyllmetode. Dette gjør at man nøye kan styre fylltettheten og justere mengde der man trenger det mest.

Expedition Jacket bruker 800+ fillpower gåsedun for å gjøre jakken så lett og varm som mulig. Jakken bruker hele 440 gram med gåsedun og bruker det patenterte stretchsystemet EXL innvendig i jakken for å maksimere loft og minimere dødt luftrom rundt kroppen. Denne jakken er relativt stor i passformen for å kunne ha flere lag under.

Hetten er laget i Mountain Equipments største Full Dome HC design og går over alt av hjelmer. Innvendig i hetten har ME sydd in 3D paneler med EXL system slik at hetten reduserer innvendig volum når man ikke bruker hjelm. Dette optimaliserer loft og sørger for at ikke hetten "henger og slenger" når man ikke har den på hodet.

Lommeløsningen er perfekt for lengre turer med mye utstyr. 2 store napoleonslommer på brystet svelger unna det meste. Disse er isolert. 2 store håndvarmelommer er sikret med glidelås og klaff. Disse er også isolert. Innvedig har to en grov mesh lomme til større utstyr og en tett meshlomme med glidelås til mindre utstyr.

Frontglidelåsen er i YKK Moulded VISLON og er toveis. To kammere bak glidelås minmerer varmetap.

Minimalt med utvendig sømmer på kropp gir ekstra beskyttelse mot vær og vind.

Ytterstoffet er i en 30 denier utgave av Drilite loft for ekstra slitestyrke. Drilite Loft har en Polyurethan coating på baksiden som gir tekstilen en 1500mm vannsøyle.

Denne jakken er perfekt for deg som er på utkikk etter en skikkelig varm jakke. Passer like godt til isfiske som høyfjellsekspedisjon.

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS