Portopriser

Servicepakke: kr. 140,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 450,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svalbard: Kontakt Longyear 78, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 350,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Cross Mountain

Komfortabel, teknisk og lett fjellstøvel for alt i fra bratte fjell til skogsvandring

Vekt:650g

Farge

Størrelse

Pris

Kr 2 999,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

 

Cross Mountain er en cross-over støvel som har god komfort og stabilitet samtidig som den er teknisk nok til å bruke til bratte fjellturer. Modellen er relativt asymmetrisk men har en bred og komfortabel lest. Dyp innstramming gir ekstra følelse og nøyaktighet når man trenger det i bratta. Vibram sin Mulaz EVO såle gir god friksjon og stabilitet på alle underlag.

Støvelen er konstruert i en kombinasjon av Crodura og skinn med GTX membran. Cordura-delen er i ett stykke og ligger derfor ekstra godt rundt foten uten unødvendige sømmer som kan presse. Dette gjør også at A.L.S helhold systemet fungere ekstra godt på denne modellen. 

Vår erfaring med denne modellen er at du kan bruke den på tur rett ut av boksen. Cross Mountain er lett, men ikke for lett. Myk, men ikke for myk. Modellen er beregnet for relativt vanskelig terreng og har derfor en relativ stiv bakdel. Fronten er mellomstiv. Kombinasjonen gjør også at du lett kan bruke semi-automatiske stegjern på denne modellen.

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS