Portopriser

Servicepakke: kr. 95,-

Leveringstid: 3-5 virkedager. (bestillingsdag regnes ikke med)

Ekspresslevering : 250,-

Levering neste dag dersom varen bestilles før 12.00 ( levering kan bli utsatt ved sykdom eller ferieavvikling)

Svaldbard: Kontakt Svaldbard Arctic Sport, Spesialbestilling gjennom butikk

Unntak på normal portopris:

Store gjenstander som overstider postens maksimalmål for servicepakker har portopris på: kr. 250,-

Portopriser for butikk

Avhengig av avtale, størrelse på supplering og mål/vekt på sending

Angre-/bytterett

XC SPORTS EQUIPMENT AS har 14 dagers ubetinget angrerett i hendhold til angrerettloven. Vedlagt sendinger følger angreskjema som skal benyttes ved retur eller bytting av vare. Kopi av kjøp må også fremlegges ved retur eller bytting.

Produktet må være ubrukt og i orginal emballasje med tags på for at det skal kunne byttes eller du ønsker pengene tilbake.

Reklamasjonsrett

Dersom du ønsker å reklamere på produktet legges en forklaring på reklamasjon med angreskjema og kvittering på kjøp. Dette hjelper oss å vurdere reklamasjonen raskt og effektivt. Kunde betaler selv porto på reklamasjonsending, men porto vil bli refundert dersom godkjent reklamasjon. Har du noen spørsmål angående reklamasjon, ta kontakt på: post@xcsports.com

Ved reklamasjon skal produktet som sendes inn være rengjort. Og husk alltid å benytt norgespakke eller bedriftspakke så vi eventuelt kan spore reklamasjon ved forsinkelse. Sendingen er også dermed forsikret mot skade eller tap.Rekommanderpost eller postoppkrav fra kunde vil ikke bli hentet ut.

Sporing av forsendelse

Din bestilling kan spores ved at du kontakter oss på post@xcsports.com eller 40001916. Vi bruker Consignor på alle pakker. Vennligst send navn og adresse samt telefonnummer så hjelper vi deg så fort som mulig.

Betaling

Du kan handle av oss med Kredittkort, Visa eller MasterCard. Dersom du ønsker postoppkrav vær vennelig å hendvend deg til post@xcsports.com

Vi benytter en trygg betalingsløsning gjennom Dibs.

 

 

Gregory Z 55

Testvinner  klikk.no!! Gregorys Z 55 er en arbeidshest med god ventilering. Slitesterk, komfortabel og sterkt bæresystem og lett i vekt.

Vekt:1800g

Størrelser:S-L

Farge

Størrelse

Pris

Kr 2 199,-

Kr 999,-

Kjøp i butikk: Finn forhandler

Z 55 har 55 liter pakkvolum og er beregnet for alt ifra turer til craget til 3 dagers helgeturer. I motsetning til mange andre sekker i denne størrelsen bruker Z55 et sterkt og robust bæresystem som gir deg komfortabel bæring selv opp i 18 kg.

Z 55 er en utrolig god allrounder med gode tilpassningsmuligheter. Hoftebeltet kan tilpasses forskjellige størrelser/passformer med et enkelt håndgrep. Ryggsystemet er ventilert med fukttranporterende hoftebelte og skulderstropper. Tilgang til hovedrom gjennom top eller glidelås på siden.

Sekken har også en stor frontlomme med glidelås som kan justeres med kompresjonstropper. Den har to uttak til drikkeslange. Sekken har også festemuligheter til 2 is/breøkser.

Sekken kommer i 3 ryggstørrelser.

Mer teknisk info på utvidet produktbeskrivelse!

Les mer

Copyright © XC Sports Equipment AS / Postboks 121, 1309 Rud / Tlf: 40 00 19 16 / Kontakt

Org.nr: 953682397

Utviklet av RED RABBITS AS